Urządzenie FPI do żywności jest idealnym rozwiązaniem do rutynowej analizy głównych parametrów jakości podczas produkcji żywności oraz pasz.
Stała wysoka wydajność, najwyższa jakość i niskie koszty produkcji są to cele, które należy osiągnąć, aby być jak najbardziej konkurencyjnym przedsiębiorstwem na rynku światowym. Zaprojektowane jako system modułowy urządzenie FPI do żywności podaje w ciągu 25 sekund wyniki ilościowe analizy głównych parametrów jakościowych (np. wilgoć, zawartość białka, tłuszczu, cukrów, skrobi, kwasowość, ilość soli, popiołu) oraz wielu innych.
Nie istnieje potrzeba ręcznego kondycjonowania próbek czy też stosowania dodatkowych odczynników. Analizator tego typu zapewnia uzyskanie bardzo precyzyjnych parametrów kontroli jakości, bez ponoszenia z tego tytułu dodatkowych kosztów.
Urządzenie FPI do żywności dostarczane jest z wieloma gotowymi do użycia metodami kalibracji i wydajnym pakietem oprogramowania, aby ułatwić precyzyjne dostrojenie kalibracji i zapewnić szeroki zakres automatycznej rejestracji, a także pamięcią bazy danych do przechowywania wyników analitycznych badań w analizatorze
Lp. | Nazwa pliku | Typ pliku | Pobierz |
---|---|---|---|
1. | Broszura |
||
1 . 1. | karta produktu w języku angielskim | application/pdf | Pobierz |